Stella Burggraaf

Welkom in de polder!


 

Cursus info


Donderdagmiddag - Schilderen Olieverf

In 6 lessen maken we 2 olieverfschilderijen. Je leert een tonale onderschildering te maken en deze in de lessen daarna uit te werken, daarbij onderzoeken we de mogelijkheden van de olieverf l  6-13-20-27 sept. 4-11 okt. 

- 13.30 -16.00 uur - kosten € 120,-  


Vrijdagochtend - Schilderen Acrylverf

In 6 lessen onderzoeken we elke week een ander onderwerp. Er is aandacht voor vorm & verhoudingen, kleurgebruik, schildertoets, abstraheren, werken in lijn of in vlakken en contrasten l  Deze cursus start in januari na de kerstvakantie, maar is al vol.

 - 10.00 - 12.30 uur - kosten € 100,-


Prijzen zijn incl. materiaal, koffie/thee.
Locatie -  mijn atelier in Westknollendam

In het voorjaar starten weer nieuwe cursussen. Je kunt je nu al opgeven door een mailtje te sturen naar stella.burggraaf@gmail.com of bel 06-49954797.


 

 Workshop - Schilderen in het veld


Eén keer per jaar, organiseer ik in mei of juni een vaar/schilder workshop. Met de boerenpraam en een goed gevulde picknickmand vertrekken we vanaf de Poelboerderij in Wormer. In het veld wordt de boot stilgelegd om de omgeving "a la prima" op het doek vast te leggen. Er wordt gewerkt met acrylverf op canvas. In 2 stops maken we 2 schilderijtjes. De kosten zijn € 50,- euro p.p. (dit is inclusief materiaal, hapje en drankje). De vaar/schilder workshop duur ongeveer 4 uur.

Geïnteresseerd? 

Stuur een mailtje naar stella.burggraaf@gmail.com
dan laat ik je weten wanneer de volgende afvaart is.
Ook mogelijk voor groepen vanaf 8 personen.