Stella Burggraaf

 

Donderdagmiddag - Schilderen Olieverf

In 6 lessen maken we 2 olieverfschilderijen. Je leert een tonale onderschildering te maken en deze in de lessen daarna uit te werken, daarbij onderzoeken we de mogelijkheden van de olieverf l  Deze cursus start in april 2019 l Meer info volgt, je kunt je wel al aanmelden (max. 6 deelnemers) stella.burggraaf@gmail.com.

- 13.30 -16.00 uur - kosten € 120,-  


Vrijdagochtend - Schilderen Acrylverf

In 6 lessen onderzoeken we elke week een ander onderwerp. Er is aandacht voor vorm & verhoudingen, kleurgebruik, schildertoets, abstraheren, werken in lijn of in vlakken en contrasten l  Deze cursus start in januari na de kerstvakantie, maar is al vol.

 - 10.00 - 12.30 uur - kosten € 100,-

Prijzen zijn incl. materiaal, koffie/thee.

Locatie -  mijn atelier in Westknollendam


  WORKSHOP - Schilderen in het veld


Eén keer per jaar, organiseer ik in mei of juni een vaar/schilder workshop. Met de boerenpraam en een goed gevulde picknickmand vertrekken we vanaf de Poelboerderij in Wormer. In het veld wordt de boot stilgelegd om de omgeving "a la prima" op het doek vast te leggen. Er wordt gewerkt met acrylverf op canvas. In 2 stops maken we 2 schilderijtjes. De kosten zijn € 50,- euro p.p. (dit is inclusief materiaal, hapje en drankje). De vaar/schilder workshop duur ongeveer 4 uur.

Geïnteresseerd? 

Stuur een mailtje naar stella.burggraaf@gmail.com
dan laat ik je weten wanneer de volgende afvaart is.
Ook mogelijk voor groepen vanaf 8 personen.