Momenteel is mijn werk te zien bij galerie Het Posthuys op Texel in de grote zaal. De galerie is vanaf 3 maart weer geopend, maak wel van te voren een afspraak. Check hiervoor de website. De werken zijn ook online te koop.

https://www.galerieposthuys.nl/kunstenaars/stella-burggraaf/


Bij galerie Paterswolde is mijn werk te zien in de expositie 'Stad en Ommeland' van 29 maart t/m 18 mei, 2021. Bezoek is mogelijk op afspraak. Meer informatie hierover vindt u op de website. 

https://www.galeriepaterswolde.nl/agenda/


Vanaf 27 april 2021 (Koningsdag) exposeer ik 6 weken lang in de kerk in Broek in Waterland. De kerk is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Kerkplein 13 Broek in Waterland. Naast bezichtiging van de kerk en de expositie, kun je er ook koffie, thee, taart en broodjes krijgen. Een leuke tussenstop tijden een wandel- of fietsttochtje.


Het is ook mogelijk om mijn atelier op afspraak te bezoeken. Ik heb veel nieuw werk gemaakt in diverse formaten, hieronder een selectie. Wilt u langskomen? Bel dan even 06-49954797 voor een afspraak. Van harte welkom!

Van 31 augustus t/m 12 oktober 2021 is mijn werk te zien in het Atrium van De Kunstgreep in Oostzaan. Tijdens deze grote solo tentoonstelling zal mijn nieuwste werk geëxposeerd worden. Ik houd u op de hoogte ....


Van de tentoonstelling Landschap 2.0 in Museum voor Hedendaagse Kunst De Domeinen in Sittard vindt in oktober 2021 een reprise plaats. Houd hiervoor de website in de gaten. 

https://www.dedomijnen.nl/tentoonstellingen/


Van 19 november 2021 t/m 14 januari 2022 exposeer ik solo in de grote hal van de Rechtbank in Maastricht. Meer informatie volgt ....

https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-LimburgMijn werk is ook te huur en te koop bij ArtZaanstad en Kunstuitleen.nl