Exhibitions


Het Weefhuis (Zaandijk)

In het weekend van 11 & 12 mei exposeer ik olieverf landschappen en houtskooltekeningen in het Weefhuis in Zaandijk. De expositie heeft de titel 'In de verte' gekregen.


De horizon is het uitgangspunt in mijn nieuwe werk. Eigenlijk zijn het vergezichten met wat stipjes aan de horizon. Geen details, behalve misschien een paar verdwaalde koeien. Het rare aan de horizon is dat als je er naar toe loopt je er nooit komt, maar maak je een foto van de horizon dan kan daar zomaar iemand lopen. De horizon is iets ongrijpbaars, dit zorgt voor een wat dromerige sfeer in mijn schilderijen.

Behalve schilderijen zijn er ook houtskooltekeningen te zien uit de serie ‘dotjes en donsjes’.

U bent van harte welkom in het Weefhuis, Lagedijk 39, Zaandijk. De expositie is geopend van 11 tot 17 uur. Gratis toegang.


www.weefhuis.nlDit jaar doe ik niet mee aan de atelierroute Zaanstreek/ Wormerland, atelierbezoek is altijd mogelijk op afspraak.
Online galleries


My work is also available at:

Saatchiart.com

Singulart.comContinuously


ArtZaanstad

My work is for sale and for rent in the collection of ArtZaanstad. Check for availablity www.artzaanstad.nl


Gallery Posthuys

At gallery Posthuys (De Koog - Texel) you will find a selection of paintings, mini's and drawings. More information at www.galerieposthuys.nl


Kunstuitleen.nl

Also in the collection of the Kunstuitleen.nl in Amsterdam my work is for sale and for rent. Check availablity at www.kunstuitleen.nl